BookingProtect waardeloos


Geplaatst in: Klachten | op 21 augustus 2017 | nog geen reacties.


Bij het boeken van tickets voor Andre Rieu op het Vrijthof in Maastricht hebben wij een verzekering afgesloten om eventueel te kunnen annuleren en helaas waren de omstandigheden later zodanig dat wij een beroep moesten doen op deze verzekering.

Wij ondervonden toen een hele reeks aan problemen waardoor ons gewoon onmogelijk werd gemaakt een claim in te dienen:

– De voertaal is Engels, dit was voor ons geen probleem, maar gezien het gemiddelde publiek van Andre Rieu wat ouder is, is dit voor velen onwenselijk.
– De (op zich niet vreemde) eis om een doktersverklaring te overleggen, bleek een onmogelijke opgave. In Nederland blijkt geen enkele medische instantie of arts deze verklaring af te geven. Feitelijk wordt er dus aan een Nederlander een verzekering verkocht waar een (in Nederland) onmogelijke vereiste aan wordt verbonden.
– Verder werden er geheel tegen de verzekeringsvoorwaarden in, onredelijke vragen gesteld over waarom de overige personen eveneens wilden annuleren. De verzekering gold voor de gehele boeking en niet alleen voor 1 ticket.
– ALLE documenten die wij probeerden te uploaden als bewijsstukken konden NIET worden verzonden. En deze voldeden ABSOLUUT aan de gewenste bestandsformaten en bestandsgroottes.
– Op meerdere klachten, vragen om opheldering en meer klachten is tot op heden GEEN ENKEL antwoord ontvangen.Wij ondervonden toen een hele reeks aan problemen waardoor ons gewoon onmogelijk werd gemaakt een claim in te dienen:

Ik concludeer dat deze verzekering totaal nutteloos is. Op internet blijkt dat ik niet de enige ben met slechte ervaringen over Bookingprotect.

Ronald van Kleeff


Volgende bericht » »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
Beschrijving
Start chat

Heeft u een vraag? Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

Vul het formulier hieronder in voordat u de chat begint.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Chat nu hier met ons

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?