Doffe ellende Kifid


Geplaatst in: Klachten | op 10 augustus 2017 | 1 reactie.


Ik heb begin augustus (vorig jaar!) een zaak bij het Kifid aangemeld. Na enkele maanden was het ineens stil en nu wacht ik al vijf maanden op een reactie van ze. Ik heb op 18 juli jongstleden daarover een klacht ingediend omdat ze de zaken gewoon laten liggen en niet het fatsoen hebben om op een klacht daarover te reageren. Als ik op deze website kijk en ook op andere fora, dan zie ik dat iedereen die met het Kifid te maken heeft gehad, over de trage werkwijze klaagt.

We zijn dus, nadat ik een klacht heb ingediend over de manier van werken, nu opnieuw drie weken verder, maar het Kifid reageert gewoon nergens op.

Maar wat blijkt? Als de Schadecoach een brief naar het Kifid (met de vakpers in CC) stuurt en ze weten dat de zaak in de publiciteit komt, dan kan het Kifid ineens na twee dagen reageren!

Maar bij de ‘gewone’ verzekerde heeft het Kifid niet het fatsoen om een normale reactie te geven, en als dossiers gewoon maanden blijven liggen dan vegen ze daar kennelijk de kont mee af.
Een aanfluiting van de bovenste plank, het Kifid. je kunt beter naar de rechter stappen!

A. Abbas


Volgende bericht » »

Reacties

  1. Guus Beerdsen

    Kifid is één grote valkuil. Het is “gratis” en daarom gaat menigeen met kleinere schades naar deze, door de financiele markten in het leven geroepen, instituut (lees; men trapt erin). Immers, voor pakweg een schade van een paar duizend euro ga je niet naar de rechter. Dan moet er soms nog méér geld bij. Kies je dan nog voor een uitspraak die bindend is dan kún je niet eens meer naar de rechter. Kortom, bezint voor je begint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
Beschrijving
Start chat

Heeft u een vraag? Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

Vul het formulier hieronder in voordat u de chat begint.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Chat nu hier met ons

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?