Fraude ASR met Crawford expert


Geplaatst in: Klachten | op 16 april 2018 | nog geen reacties.


Wij hadden een waterlekkage in de CV-kast door een lekke rookgasafvoer (afdichtrubber defect) en een lekkende knelkoppeling van de inlaatcombinatie via de koud-water toevoer; Bij elkaar twee lekkages op hetzelfde moment.
Een installateur laten komen om de lekkage te laten verhelpen.

Water zoekt overal een weg en we merkte dat ons parket vochtig was geworden en ging wijken. Je denk bij je zelf, gelukkig ben ik verzekerd. De schade gemeld bij ASR verzekeringen. ASR verzekeringen stuurt een expert van Crawford, de heer G. Beerens.

Toen is de ellende begonnen. Het bezoek van de schade- expert is slecht verlopen. Deze expert was bijzonder brutaal en totaal niet onpartijdig. Ons verhaal werd compleet genegeerd terwijl we ook foto’s hebben. We hielden er een slecht gevoel aan over en we wisten dat er iets niet klopte; daarom het schade-rapport bij ASR opgevraagd en toen bleek ons slechte voorgevoel bewaarheid. We hebben een schade-rapport ontvangen wat compleet gemanipuleerd is.
De schade-expert stelt dat er water gesijpeld is uit de rookgasafvoer, waardoor er een geleidelijke lekkage zou zijn.
De rookgasafvoer gaat in een gipsplaat muur en die was kletsnat van de lekkage met veel schimmel tot gevolg. Dit kan nooit het gevolg zijn van sijpelen van water.

Maar het wordt nóg gekker. We hebben aangeven dat een koperen koppeling flink lekte van de inlaatcombinatie.
De expert heeft de waarheid echter compleet te verdraaid en hij staat gewoon te liegen, want hij beweerde dat er een afvoer verstopt was en dat daar condenswater uit lekte. Dit is gewoon fraude ten gunste van de verzekering. Want een geleidelijk proces valt niet onder de polisvoorwaarden. En dat is precies waar deze schade-expert naar toe wilde werken.

We hebben tevens wat onderzoek verricht. Deze schade-expert van Crawford, de heer G. Beerens, heeft voor ASR gewerkt.
Hoezo objectief en onafhankelijk?? Hier gaat het duidelijk om belangen en niet om waarheidsvinding.

Doordat het parket gerepareerd moet worden en geheel gelakt moet worden (75 M2) moeten onze meubels opgeslagen worden. De schade-expert van Crawford wist toen wel een connectie en adresje in Nieuw Vennep om meubels op te slaan. En waarachtig, in het schaderapport wordt een bedrijf aangeraden aan ASR verzekeringen in Nieuw Vennep. Let wel, we wonen in hoofddorp en ook in Hoofddorp is het mogelijk meubels op te slaan. Hebben wij zélf nog een keuze??

We hebben een contra-expert ingeschakeld. En we willen ons recht halen. We zitten vanaf 1976 bij deze verzekering, ruim 40 jaar en dan wordt je zo belazerd.

Indien u ooit te maken krijgt met Crawford expertisebureau en/of ASR verzekeringen, schakel dan vooraf een contra-expert in, zodat u niet opgelicht wordt !

A. Vlaanderen


Volgende bericht » »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
Beschrijving
Start chat

Heeft u een vraag? Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

Vul het formulier hieronder in voordat u de chat begint.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Chat nu hier met ons

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?