boevenbende bij Turien


Geplaatst in: Klachten | op 11 april 2017 | 2 reacties.


Ik heb een inboedelverzekering bij Turien Assuradeuren in Alkmaar lopen. Op hun website zeggen ze dat je bij hen GOED VERZEKERD bent. Dát heb ik gemerkt!

Ik heb een waterschade als gevolg van een kapotte kraan bij hen gemeld, dat is nu meer dan een jaar geleden, op 25 maart 2016.
Daarna wezen ze de schade af nadat hun expert zijn werk niet goed had gedaan en niet goed bij de woningbouwvereniging had geïnformeerd: er volgens de expert zou geen sprake zijn geweest van een kapotte kraan. Sterker nog: ze bestempelden me als een leugenaar door te zeggen dat de kraan niet kapot was, maar gewoon open had gestaan!

Inmiddels heb ik het bewijs aangeleverd dat wél sprake was van een kapotte kraan die de woningbouwvereniging heeft vervangen en nu heeft mijn schadecoach gevraagd om de zaak eindelijk af te wikkelen, maar Turien doet niets anders dan vertragen door met smoesjes te komen dat ze het nog moeten uitzoeken terwijl ze alle informatie al op 21 februari jl. hebben ontvangen.

Na diverse aanmaningen en zelfs dreiging met een rechtszaak heeft Turien nog niet eens meer het fatsoen om te reageren!En ik ben de klos want ik wacht al meer dan een jaar op vergoeding van de schade.

Mensen, pas op, dit is een boevenverzekeraar, ze maken je voor leugenaar uit en weigeren betalen als je er gewoon recht op hebt. Ik ga hier zo snel mogelijk weg, want ik betaal mijn premie natuurlijk niet aan een stelletje oplichters!

M. Jomli – Den Haag


Volgende bericht » »

Reacties

  1. Guus Beerdsen

    Uw verzekeringsmij is geen uitzondering. Ze zijn allemaal hetzelfde en hebben ook allemaal dezelfde werkwijze.
    Sommige mensen leren het goed van elkaar maar sommigen kiezen er voor (lucratiever) om juist de sléchte dingen van elkaar over te nemen. Ik moet dan ook altijd hard lachen als ik over hun “klantzorg” lees.

  2. Anoniem

    Bij mij een nog ergere zaak. Bekend verhaal. Tip: dien een directieklacht in. Wil nog weleens werken. Een klacht indienen bij het KIFID kan natuurlijk altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
Beschrijving
Start chat

Heeft u een vraag? Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

Vul het formulier hieronder in voordat u de chat begint.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Chat nu hier met ons

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?