Onbeschofte maffiapraktijken Vidi expertise


Geplaatst in: Klachten | op 21 december 2017 | 4 reacties.


Eind november heb ik een expert van VIDI op bezoek gekregen. Ik heb nog nooit zo’n ongemanierd en intimiderend persoon in mijn huis gehad. Ik kan niet begrijpen dat verzekeraars samenwerken met zo’n bureau. De VIDI-expert probeert je het gevoel te geven dat jij niet het slachtoffer bent maar de dader en ze vragen op een arrogante en bluffende manier, alsof ze rechercheur zijn en waarvan ik achteraf denk: waar haal je de brutaliteit vandaan!

Hij plaatste vraagtekens bij normale antwoorden die ik gaf en nam me totaal niet serieus. Aan zijn hele houding kon ik merken dat hij mij eerder als leugenaar zag dan als gedupeerde. Hij wilde allerlei dingen weten waar een expert niets mee te maken heeft, ook privé zaken. Toen hij over de hoogte van het schadebedrag begon te praten vond hij een schade aan de vloer niet belangrijk, daar moest ik maar een kleedje op leggen. En bij de schade aan sommige meubels kon ik wel een verfje kopen, het waren toch al gebruikte meubels. Deze expert kwam niet voor mij, maar duidelijk voor zijn opdrachtgever en hij probeerde met alles de schade te bagatelliseren.

Ik moest een verklaring ( dat het om een verklaring ging, bleek dus ook later uit een mailwisseling met VIDI) ondertekenen. Ik ben door deze ervaring met VIDI mijn vertrouwen in de verzekeraar ook kwijt. Als een verzekeraar met zulke experts werkt verlies je dat vanzelf. Als gedupeerde door zowel een inbraak en vervolgens door mijn eigen verzekeraar ben ik nu dus geen slachtoffer maar ineens fraude-verdachte, want Vidi heeft aangegeven onregelmatigheden te hebben geconstateerd.

Ik ben beleefd gebleven en achteraf gezien heb ik me door deze hork laten overrompelen, maar gelukkig heb ik nu een Schadecoach die mij nu terzijde staat en die uitstekend is opgewassen tegen de maffiapraktijken van Vidi experts.

Hun website staat bol van de leugens, het valt iets teveel op dat ze van zichzelf vinden dat ze het verschrikkelijk goed doen: “Het expertisebureau dat uw schade snel en deskundig regelt, waarbij vertrouwen, behulpzaamheid en klantvriendelijk onze kernwaarden zijn”. Als je echter op andere websites of fora (klacht of radar) kijkt zie je niets anders dan negatieve ervaringen van mensen die door Vidi experts zijn bezocht.

De ergste leugen is dan ook dat ze schrijven dat ze een ijzersterke reputatie hebben opgebouwd:“Door actief mee te denken, een stap extra te zetten en verder te kijken, brengen wij oplossingen dichterbij. Met als resultaat: tijdwinst, kostenbesparing én tevredenheid bij alle partijen! Daarmee heeft VIDI de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd.”

Nou ik weet wél waar dit bureau een sterke reputatie mee heeft opgebouwd: met MAFFIAPRAKTIJKEN!
Als je overal op internet zó slecht bekend staat en je durft je tóch nog zó op je website te presenteren, dan ben je wel érg leugenachtig bezig.
Ik wil iedereen waarschuwen die met experts van Vidi te doen krijgen, neem zo snel mogelijk een eigen deskundige in de hand, want anders wordt je in naam van je eigen verzekeraar opgelicht waar je bij staat!

Z. Demir


Volgende bericht » »

Reacties

 1. bas nooitgeacht

  Weiger zaken te doen met dit bedrijf en neem nooit een verzekering bij Allianz Global Assistance zij schakelen meestal Vidi in die recent failliet was gegaan en overgenomen is door de vorige eigenaar, De Hoog Schaderegeling B.V.

  Dit zijn oplichters die ervoor moeten zorgen dat jij niet uitgekeerd gaat worden en zij proberen alles tegen jou te manipuleren! trap er niet in en schakel een schadecoach in!
  Zij willen langs komen bij u thuis wat niet verplicht is. Vooral medewerker die zich voor doet als rechercheur genaamd De Bruin die voor dit bedrijf werkt is iemand die bloed onder jou nagels trekt en jou probeert te lokken naar antwoorden die tegen jou gebruikt gaan worden want meestal heb je een aangifte van de politie waar al genoeg in staat .

  Dit bedrijf richt grote schade aan het laatste beetje vertrouwen dat mensen nog in een verzekeraar kunnen hebben, alhoewel dat vertrouwen meestal al lang verdwenen is!

 2. Henny Werner

  VIDI is een soort recherche burootje, dat onbeschoft te werk gaat.
  Nooit zaken doen met dit flut bedrijf!

 3. Harry

  Vidi communiceert slecht, ze belooft je terug te bellen maar doet vervolgens niets . Men weigert pertinent op een andere locatie je te spreken dan bij je in huis.
  Verzekeraars varen blind op dit onderzoeksbureau, dus pas op met Vidi!

 4. Guus Beerdsen

  V.w.b. “experts” geldt bij iedere verzekeraar hetzelfde. Het is gewoon “wiens brood men eet….! De expert die bij mij (in Portugal) op bezoek kwam na het verlies van mijn zeilschip én woonhuis had ook de meest simpele oplossingen. Ik had gewoon met mijn onbestuurbare zeilschip, zónder zeilen én zonder motor én met een naderende storm vanaf 220 mijl uit de kust en met wind van achteren (plat slaan op zeker) terug kunnen varen naar Lissabon. Geen schade uitgekeerd van ruim € 200.000,-.
  Exclusief inmateriele schade. Onvoorstelbaar. Kijk voor meer info op mijn facebook onder Guus Beerdsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
Beschrijving
Start chat

Heeft u een vraag? Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

Vul het formulier hieronder in voordat u de chat begint.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Chat nu hier met ons

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?