Opgepast met Univé!


Geplaatst in: Klachten | op 22 april 2017 | 2 reacties.


Ik had al eerder op deze website gemeld dat je met Univé moet oppassen want hun onderzoekers zijn -keurig nette- boeven die je naaien waar je bijstaat.

Nu is het eindelijk zo ver dat Univé mijn diefstal-schade gaat uitkeren, nadat ze eerst nog alles uit de kast hadden gehaald om maar niet te hoeven betalen: met een onderzoek waarbij ze bij vijanden van mij (de dader in kwestie) verdere ‘inlichtingen’ zouden inwinnen. Nou, dan weet je wel waar het naar toe gaat: alles wat maar tegen mij zou kunnen worden gebruikt wordt dan op tafel gelegd.

Gelukkig heeft mijn Schadecoach daar een stokje voorgestoken en gewaarschuwd dat dan de zaak bij de Tuchtraad Assurantiën zou gaan worden voorgelegd. Maar nou kijk ik wat ze willen vergoeden en daar zaten twee muziekinstrumenten bij die ik geregeld gebruik. Als hobby. Een paar keer per jaar -écht niet meer- zit ik ook wel eens in een bandje wat zo nu en dan een concert geeft.

Let wel: dit is expliciet gevraagd tijdens het interview door de Univé-onderzoekers! Ondubbelzinnig heb ik daarop geantwoord dat ik hooguit twee keer per jaar met de band uitga, dus van beroepsmatigheid is totaal geen sprake.

Wat schrijft Univé nu in haar betalingsbericht, je houdt het niet voor mogelijk: “In de schadevaststelling zijn meegenomen een tweetal muziekinstrumenten, welke u gebruikt bij uw beroep als muzikant in een bekende Nederlands-Surinaamse band. Deze muziekinstrumenten, in totaal voor een bedrag van € 2.649,–, komen niet voor vergoeding in aanmerking.”

Opnieuw dus smoezen om niet te hoeven betalen, smoezen waarvan ze weten dat die niet deugen, want het gaat niet om een beroep!

Ik ben natuurlijk straks zo snel mogelijk weg bij Univé. Hun onderzoekers proberen je in de luren te leggen, maar de schadebehandelaars zijn al nét zo. Ik word hier kotsmisselijk van! Je hebt al ellende van de diefstal, vervolgens probeert je eigen verzekeringsmaatschappij je óók nog te bestelen! Dat zijn Univé-vruchten die mij totaal niet goed op de maag liggen!

R. Rillen – Rotterdam


Volgende bericht » »

Reacties

  1. Guus Beerdsen

    Volg het een verzekeringsgebeuren een beetje sinds ikzelf niet naar behoren behandelt ben in 2015 en nog met een strop zit van ruim € 200.000,-. Ik heb intussen gemerkt dat ze allemaal dezelfde handelswijze hanteren om niet te hoeven betalen. En wat de “experts” betreft,…wiens brood men eet. Er zijn mensen die hebben geen respect voor anderen én niet voor zichzelf.

  2. Johan Offringa

    @ R. Rillen: laat het er niet bij zitten! Goed dat je een deskundige in de arm hebt genomen.hebt!
    @Guus Beerdsen: een tijd geleden heb ik jouw trieste story gelezen en zou graag eens met je in contact komen. De moderators van Verzekeringsklachten beschikken over m’n emailadress.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
Beschrijving
Start chat

Heeft u een vraag? Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

Vul het formulier hieronder in voordat u de chat begint.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Chat nu hier met ons

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?