Waardeloze verzekering Univé


Geplaatst in: Klachten | op 12 juli 2017 | 1 reactie.


Tijdens een reis ben ik bestolen van een tas met alle belangrijke spullen erin. Deze tas had ik nota bene tijdens openbaar vervoer vlák boven mij in het bagagerek geplaatst. Ik mocht de tas niet naast mij plaatsen want dat zou een passagiersplaats innemen. Ondanks dit alles is de tas tijdens een onbewaakt ogenblik door iemand anders meegenomen. Ik heb toen bij Univé de schade geclaimd.

Maar de schade werd niet vergoed omdat ik volgens hen geen betere maatregelen had genomen om de diefstal te voorkomen. Wat moet ik dan?? Er de hele reis op gaan zitten??

Wat een waardeloze verzekering is Univé. Als ze een smoes kunnen verzinnen om niet te betalen halen ze hem uit de kast.

Gelukkig had ik de zaak bij de Schadecoach gemeld, en ineens konden ze toen wél betalen, maar alleen voor de NIET waardevolle spullen. Dus de spullen van waarde willen ze nog steeds niet vergoeden. Omdat ik de spullen niet bij me zou hebben gehouden, maar dat heb ik juist wél. Ik heb ze niet OP me gehouden, maar wel BIJ me.

Univé kan het allemaal niks schelen, ze lezen bewust niet goed wat er geschreven wordt, alleen maar om niet te hoeven vergoeden.

Nou moet ik naar de rechter of naar het Kifid, want Univé houdt voet bij stuk. Lekker dan, als ik ellende van de diefstal heb wordt ik ook nog belazerd door mijn verzekering.
Mensen, pas op voor deze boevenbende, want je denkt ergens voor verzekerd te zijn, maar Univé is heel vervelend als het op betalen aankomt!

Zoals ze in hun reclame zeggen: daar plukt de klant de vruchten van! Ik ben natuurlijk zo gauw mogelijk weg bij zo’n nepverzekeraar!

J.C. Dupré- Almelo


Volgende bericht » »

Reacties

  1. Guus Beerdsen

    Echt niet alleen bij Univé. Doen ze állemaal. Al weet ik dat er in ieder geval één is die er met kop en schouders bovenuit steekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
Beschrijving
Start chat

Heeft u een vraag? Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

Vul het formulier hieronder in voordat u de chat begint.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Chat nu hier met ons

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?