wie bij het kifid wacht, wacht het langst


Geplaatst in: Klachten | op 2 mei 2017 | 3 reacties.


Ik heb een klacht bij het Kifid in behandeling gegeven, maar het is om te huilen hoe ze daar met je klachten omgaan! Eigenlijk kan ik beter zeggen: NIET omgaan, want mijn dossier is eerst maanden blijven liggen en nu maak ik opnieuw hetzelfde mee. Eerst was mijn secretaris mevrouw Bethlehem, die vertrok bij het Kifid, nu was mijn secretaris meneer Kelterman maar die is óók vertrokken. Daar moest ik zelf achter komen want ik hoor al tijden niks ondanks dat ik volgens meneer Kelterman vorige maand al een uitspraak zou krijgen. Meneer Kelterman schrijft terug: ik werk niet meer bij het Kifid,stuur maar een mailtje naar het algemene mailadres. Nou, lekker dan, de klant mag het fijn uitzoeken!

Ik heb zelden zo’n ballentent meegemaakt, de volgende keer stap ik wel naar de rechter, dan weet je tenminste waar je aan toe bent en dat gaat ook nog een keer sneller!

H. M. Biddinghuizen


Volgende bericht » »

Reacties

  1. R. Wijnholds

    Dat is de prijs die de consument betaald voor het Nederlandse monster zelf controle, slagers die hun eigen vlees niet of altijd goed keuren!

  2. Guus Beerdsen

    Het kan ook haast niet anders dat het een komen en gaan is daar. Wie wil zijn goede naam daar nu aan verbinden na een paar maanden gezien te hebben hoe of wat.

  3. Wever

    Iedereen weet dat het Kifid voor en door de financiele wereld werkt. Als consument mogen we daar geen verwachtingen van hebben, ondanks dat de wet ons voorschrijft dat we die route moeten bewandelen. Wel jammer dat onze volksvertegenwoordigers hier geen verandering in aanbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
Beschrijving
Start chat

Heeft u een vraag? Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

Vul het formulier hieronder in voordat u de chat begint.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Chat nu hier met ons

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?