Blogopmaak

Belgische “verzekeringsklachten” publiceert corruptiegids

jul. 20, 2016

De Belgische website voor verzekeringscorruptie StopMisbruikVerzekeringen.be heeft sinds kort een digitale gids beschikbaar waarin verzekerings-bedrog wordt aangetoond en waarin de consument op de diverse mogelijkheden wordt gewezen die hem ter beschikking staan als hij zich hiertegen wil wapenen.

Volgens de klachtenwebsite van onze zuiderburen ‘weet iedereen dat verzekeringen bedriegen om geen of te lage schadevergoeding uit te betalen’. In ons land spreken wij over hetzelfde, google op “verzekeraarscriminaliteit”.  Maar wat volgens de Belgische helpdesk niet iedereen weet, ‘is hoe ze dit precies klaarspelen en wie er allemaal bij dit corruptiemechanisme is betrokken en wát je kan doen om je hiertegen te beschermen’.

De gids bevat meer dan 400 artikelen en is het resultaat van 5 jaar onderzoek, de studie van zo’n 1.500 bedrogdossiers, diverse interviews met rechters, advocaten, artsen, overheidsambtenaren, over zowel de juridische als de medische aspecten.
De informatie geldt voor de Benelux, voor ongevallen en medische fouten. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe medische expertises verlopen en hoe de spelers (en hun belangen) met elkaar verweven zijn.

Mensen kunnen tot 31 juli as. voor een gereduceerde prijs intekenen voor de gids. De toegang is vervolgens onbeperkt en de opbrengst gaat naar gedupeerden.

 

16 apr., 2024
Geblunder bij schadebehandelaar, casemanager, directielid, fraudecoördinator, expert en onderzoeker
08 mrt., 2024
Maar wél toevallig altijd in het eigen voordeel!
19 feb., 2024
Slechte service en onterecht afwijzen
31 dec., 2023
Beloften niet nakomen, steeds nieuwe trucjes om niet te hoeven betalen
07 dec., 2023
Pas als met rechtszaak wordt gedreigd wordt er ineens betaald
13 nov., 2023
Fraude-coördinator speciale zaken liegt en bedriegt
22 okt., 2023
Bedrog vlak voor de rechtszitting toegegeven
30 sep., 2023
Leugens en bedrog door expert en verzekeraar
21 aug., 2023
Opgepast voor deze discriminatieclub!
16 aug., 2023
Volmacht van ASR rommelt maar wat aan, over ruggen verzekerden
Meer posts
Share by: