Waarom Verzekeringsklachten?


Omdat de realiteit aantoont dat de verzekeraar niet in eerste instantie uw belang voor ogen heeft, maar altijd denkt in kostenbesparing. Anders gezegd: hoe minder de verzekeraar hoeft uit te betalen, hoe liever het hem is. Er bestaat een groot verschil in kennis en ervaring tussen de verzekerde consument en een machtige verzekeraar. Een gedupeerde heeft doorgaans een paar keer in zijn leven een schade, terwijl een verzekeraar jaarlijks duizenden schadegevallen behandelt. Er ontstaat dan gemakkelijk een probleem van rechtsongelijkheid ten koste van de verzekerde consument.

Dit platform beoogt meer evenwicht te creëren in deze ongelijke verhouding tussen verzekeraar en verzekerden middels het aanbieden van kennis en deskundigheid aan verzekerden die schade hebben geleden, zodat zij zich in die omstandigheden niet nog eens extra gedupeerd hoeven te voelen.

Veel gedupeerden ontvangen bij een schade minder van hun verzekeraar uitgekeerd dan waarop zij in feite recht hebben. Dit gegeven toont helaas de noodzaak aan van dit initiatief.

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
Beschrijving
Start chat

Heeft u een vraag? Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

Vul het formulier hieronder in voordat u de chat begint.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Chat nu hier met ons

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?