Wat doet verzekeringsklachten?


Het doel van Verzekeringsklachten.nl is om klachten en krachten van consumenten te bundelen.  Uw verhaal wordt samen met andere verhalen onderdeel van een groter wordend dossier, en zo wordt het handelen van verzekeraars, althans hoe deze hun verzekerden behandelen, inzichtelijk.  Soms kan er een afwijzende trend worden waargenomen of vastgesteld worden dat een verzekeraar onredelijke – of zelfs onwettige – polisvoorwaarden hanteert. Een andere keer komt het voor dat een verzekeraar discrimineert of niet handelt volgens de eigen gedragscode. Het netwerk van Verzekeraarklachten.nl groeit gestaag door de aanhoudende publiciteit.

Verzekeringsklachten.nl onderhoudt indien noodzakelijk contact met de AFM (Autoriteit Financiële Markten), de Consumentenbond, en de WRR (Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid). Indien nodig of nuttig kan de door u gegeven informatie als voorbeeld worden gebruikt om een structuur te duiden, een misstand aan de kaak te stellen of anderszins.

Verzekeringsklachten.nl  adviseert en staat verzekerden bij, die te maken hebben met een afwijzing van een schadeclaim, ongeacht welke soort verzekering.  Als u niet rechtvaardig bent behandeld zal er contact worden opgenomen met de verzekeraar. Eventuele kosten daarvan worden als bijkomende schade bij de verzekeraar neergelegd.

 

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
Beschrijving
Start chat

Heeft u een vraag? Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

Vul het formulier hieronder in voordat u de chat begint.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Chat nu hier met ons

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?