Contact


Heeft u vragen of opmerkingen stuur ons dan een bericht door onderstaand formulier in te vullen. Vergeet niet de stukken van uw zaak mee te zenden! Zonder deze kunnen wij uw zaak niet beoordelen.

Kwesties over premiebetaling, -berekening of -verhoging en over schadevrije jaren (bonus-malustrede) behandelen wij niet.

Waarom geen telefoonnummer vermeld?
Dit is omdat wij een zaak niet kunnen beoordelen op de -vaak emotionele- verhalen van de gedupeerden. Het is nu eenmaal zo dat de papieren spreken. Toen wij nog wél ons telefoonnummer op de website hadden vermeld kon het gebeuren dat wij herhaaldelijk lange tijd met mensen aan de telefoon spraken en dat aan het eind van het gesprek wij alsnog moesten vragen om toezending van de betreffende correspondentie; ondertussen was er een kwartier verstreken.
Als dat tien keer per dag gebeurt komen wij aan feitelijk werken niet toe. Dus om die reden verzoeken wij altijd om de belangrijkste correspondentie en de polis toe te zenden, zodat wij direct kunnen zien of behandeling van uw zaak zinvol is of niet.

 


Een moment geduld aub.

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.