NH1816 bedriegt bij aansprakelijkheid


Geplaatst in: Klachten | op 10 december 2016 | nog geen reacties.


Mijn zoontje heeft tijdens het spelen met een stok geheel per ongeluk de tand uit de mond van een vriendinnetje geslagen. Ik heb het voorval bij mijn aansprakelijkheidsverzekering gemeld, dat is de NH1816. Die zegt nu dat er geen sprake is van een onrechtmatige daad en dat ze daarom de schade niet vergoeden. Ik vindt dat onvoorstelbaar, want in hun voorwaarden staat dat ze óók schade vergoeden als er géén aansprakelijkheid is. Ik sluit juist voor ongelukken een aansprakelijkheidsverzekering af, maar als er wat gebeurt sturen ze je ijskoud met een smoes het bos in.
Natuurlijk is er óók sprake van een onrechtmatige daad als je door onvoorzichtigheid letselschade aan een ander toebrengt, maar deze verzekeraar liegt alles bij elkaar om onder betaling uit te komen. Ze maken misbruik van je onkunde en ze denken dat je het er dan maar bij laat zitten.

Gelukkig heeft mijn tussenpersoon bij dergelijke gevallen altijd contact met deze website, waarvan ik het bestaan niet wist. Nu gaat de Schadecoach zich ermee bemoeien en nu mag de NH1816 niet meer alleen de kosten van de tand vergoeden, maar óók de buitengerechtelijke kosten van Schadecoach.

Ik vind dat heel raar en bovendien niet erg ‘maatschappelijk verantwoord’: een verzekering die door dergelijk handelen zichzelf op extra kosten jaagt en nu veel meer geld kwijt is dan alleen de schade aan de tand. Gaan ze bij NH1816 zó met de premies van hun klanten om? Een aanfluiting voor de branche, en veel erger, ik voel me bovendien belazerd door mijn verzekeringsmaatschappij!

Aldrik Bakker – Ede


Volgende bericht » »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
Beschrijving
Start chat

Heeft u een vraag? Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

Vul het formulier hieronder in voordat u de chat begint.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Chat nu hier met ons

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?