Kosteloos Advies & Begeleiding


Heeft u een acute schade?   Brand, grote waterschade, letselschade, stormschade, inbraak?

Verzekeringsklachten.nl verleent kosteloos eerste hulp bij schade en treedt voor u op als de verzekeraar uw claim heeft afgewezen. Kwesties over premiebetaling, -berekening of -verhoging en over schadevrije jaren (bonus-malustrede) behandelen wij niet.

Lees eerst het onderstaande en meldt dan uw geval via deze link.  Alle vakjes aanvinken, anders kunnen wij uw reactie niet ontvangen! U kunt ook mailen naar: info@verzekeringsklachten.nl.  Als u uw probleem aan ons voorlegt zendt dan wél alle correspondentie mee en de polisvoorwaarden! U helpt ons tijd te besparen als wij daar niet eerst nog weer om moeten vragen.

Als er bij uw zaak al een advocaat is opgetreden of als er al een bindend advies of arbitrage uitspraak is geweest, dan kunnen wij meestal niet veel meer aan uw probleem veranderen. U moet zich dan eerst tot uw eigen advocaat wenden. Ook kunnen wij geen rechterlijke of arbitrale uitspraken meer veranderen, ook al zou u die uitspraak onbevredigend vinden. Als u van onze diensten gebruik maakt, verandert er niets aan uw eigen verantwoordelijkheid in uw kwestie, en u blijft dus zelf verantwoordelijk voor termijnen, bestaande afspraken en ultimata.

Verzekeringsklachten.nl  kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enig resultaat met betrekking tot uw zaak. U verklaart  bij elke hulpvraag via deze site hiermee in te stemmen. Dat staat  verwoord  in de exoneratie (onderaan deze pagina).  Let op: u dient dit ter goedkeuring aan te vinken op het contactformulier, anders kan het formulier niet worden verzonden.

Indien bestudering van uw dossier vanwege de omvang wat meer tijd vergt, kan het zijn dat wij u -vooraf- om een vergoeding vragen.


Een moment geduld aub.

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.