Maffiapraktijken bij Unigarant


Geplaatst in: Nieuws | op 3 september 2020 | nog geen reacties.


Verzekeraar Unigarant wordt door contra expert Krantz & Polak voor de rechter gesleept vanwege maffiapraktijken en bedrog met contra expertise.

Veel verzekeraars hebben met onrechtmatige polisvoorwaarden jarenlang geprobeerd dit bedrog in stand te houden door niet bij het Nivre aangesloten experts buiten te sluiten, door hun kosten niet te vergoeden, enkel vanwege het feit dat ze niet Nivre -aangesloten zijn. Want, zo luidde de smoes van ’s lands grootste verzekeraar (Achmea): Nivre experts zijn deskundig, betrouwbaar en integer.

Recentelijk heeft de rechter dit verboden, om de simpele reden dat NIET Nivre-aangesloten experts niet automatisch niet deskundig, betrouwbaar of integer zijn. Een heel logische gang van zaken, maar daar moest óók voor naar de rechter worden gegaan, want de verzekeraars wilden dat niet in hun voorwaarden wijzigen.

Van belang is te weten dat het Nivre door verzekeraars is opgericht en in stand wordt gehouden. In deze link wordt dat toegelicht; het Nivre en de verzekeraars is dus feitelijk dezelfde partij, geregisseerd door de belangenvereniging van de verzekeraars: Het Verbond van Verzekeraars.

In de column van de link wordt ook beschreven hoe Unigarant de hoogte van schadebedragen tracht te manipuleren door de experts te dwingen op een onderlinge overeenkomst terug te komen, nadat zij samen daarover al akkoord bereikt hadden!

Ondanks dat de rechter het onwettige karakter van de Nivre restrictie heeft veroordeeld, gaat Unigarant tóch door met deze praktijken.

Want in het onderhavige geval gebeurt nu precies hetzelfde: Unigarant wenst de Nivre eis niet te laten vallen. Bovendien geeft zij eerst via een daarvoor bestemde zogeheten akte van benoeming instemming met de contra-expert, en vervolgens komt ze daarop ijskoud terug en beliegt ze de klant dat de contra- expert niet meer door hen goedgekeurd is.

Arrogant dus, liegen en bedriegen, manipuleren, dit alles om maar minder te hoeven uitkeren. Op deze website kunt u in de zoekbalk de naam Unigarant intoetsen, dan komt u meer te weten over het handelen van deze verzekeraar.

Als u in de zoekbalk het woord schadevoorbeelden intoetst, dan ziet u talloze praktijkvoorbeelden van het bedrog van NIVRE-experts, die door verzekeraars worden ingeschakeld: Er volgt namelijk altijd een hogere uitkering als u de schade niet door een NIVRE-expert laat vaststellen, maar in plaats daarvan een eigen schadecoach inschakelt. In de voorbeelden gaat het om schades die aanvankelijk door Nivre experts (veel lager) waren vastgesteld, maar die daarna door NIET Nivre aangesloten experts zijn gecorrigeerd.

Ook de Consumentenbond waarschuwt in de Geldgids, om altijd een eigen expert te kiezen die niet voor verzekeraars werkt, uiteraard om dezelfde logische reden. Alles wat Nivre heet wordt door verzekeraars geregisseerd!


Volgende bericht » »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.