Blogopmaak

NH1816 fraudeert zélf bij frauderegistratie

okt. 17, 2019

De zichzelf de beste verzekeraar van Nederland noemende NH1816 heeft ten onrechte een gedupeerde als fraudeur aangemerkt. De rechter hekelde de manier waarop de expert in opdracht van NH1816 te werk is gegaan, waarbij basisprincipes van hoor en wederhoor terzijde werden geschoven.

Noemenswaard is dat de expert bij dit dossier een Nivre-ingeschreven expert is. Het Nivre, de -door verzekeraars geregisseerde- belangenvereniging van experts, stelt op papier hoge eisen aan deskundigheid en integriteit, maar uit de praktijk van dit dossier -en zovele andere- blijkt dat die eisen dus niets voorstellen.

Op de website van het expertisebureau van de betreffende expert, Kakeswaal, presenteert dit kantoor zich als een “onafhankelijke dienstverlener” die “zich onderscheidt door gekwalificeerde deskundigheid”, maar in dit dossier heeft de expert dus de regels overtreden om NH 1816 vooral maar handvatten te kunnen geven om de schade af te wijzen. Dergelijke prak tijken, waarbij leugens niet worden geschuwd, komen geregeld voor, vooral bij Nivre experts. De connectie tussen het Nivre en verzekeraars is hier beschreven.

De rechter heeft geoordeeld dat de registratie door NH1816 onterecht is en de rechter heeft haar vordering van onderzoekskosten afgewezen.

De praktijk van dit schadegeval toont de noodzaak aan om DIRECT een deskundige in de hand te nemen, zodra u merkt dat een verzekeraar een expert/onderzoeker heeft ingeschakeld. Uit veel aan ons voorgelegde dossiers blijkt dat de verzekeringsexpert/Nivre-expert VOORAL het belang van de verzekeraar op het oog heeft, dit ten koste van de argeloze klant. Dit is uiteraard oneerlijk maar uiterst voorspelbaar, nu de meeste Nivre experts constant hun opdrachten van verzekeraars ontvangen.


08 mrt., 2024
Maar wél toevallig altijd in het eigen voordeel!
19 feb., 2024
Slechte service en onterecht afwijzen
31 dec., 2023
Beloften niet nakomen, steeds nieuwe trucjes om niet te hoeven betalen
07 dec., 2023
Pas als met rechtszaak wordt gedreigd wordt er ineens betaald
13 nov., 2023
Fraude-coördinator speciale zaken liegt en bedriegt
22 okt., 2023
Bedrog vlak voor de rechtszitting toegegeven
30 sep., 2023
Leugens en bedrog door expert en verzekeraar
21 aug., 2023
Opgepast voor deze discriminatieclub!
16 aug., 2023
Volmacht van ASR rommelt maar wat aan, over ruggen verzekerden
12 aug., 2023
Liegen over reactietermijnen, dreigen met rechtszaak nodig voor er reactie komt.
Meer posts
Share by: