Blogopmaak

TV uitzending Kassa: veel teleurstelling omdat verzekeraars niet vergoeden

okt. 13, 2012

Tijdens de tv uitzending van 13 oktober werd in het programma ‘Kassa’ duidelijk dat verzekeraars hun verzekerden vaak teleurstellen als mensen een beroep doen op hun aansprakelijkheidsverzekering. Er wordt vaak gedacht dat als er een ongelukje gebeurt men daarvoor verzekerd is, maar het tegendeel blijkt vaak het geval. Vaak is er nét weer een uitzondering in de polisvoorwaarden waarmee de verzekeraar onder dekkingsverplichting uit kan komen.

Overigens is dat niet alleen bij aansprakelijkheidsverzekeringen het geval. Ook bij opstal, inboedel, brand en reisverzekeringen komt het nog steeds vaak voor dat mensen bij hun verzekeraar niet thuis krijgen als ze een schade claimen. Je hoort vaak dat ze jarenlang premie hebben betaald, nu hebben ze één keer een geval waarvoor ze op hun polis een beroep doen, en dat laat de verzekeraar hen in de kou staan.

Heeft u ook zo’n geval bij de hand gehad? U kunt dan een klacht indienen bij de verzekeraar, maar die heeft meestal aan het verhaal van een leek geen boodschap en het afwijzende standpunt wordt dan gewoon door de verzekeraar herhaald. Veel mensen laten het er dan bij zitten.

Als u bij een claim wordt afgewezen, legt u dan uw zaak aan deze website voor  uw zaak wordt dan gratis beoordeeld. In bijna alle gevallen die wij positief beoordeeld hebben is er daarna alsnog door de verzekeraar uitgekeerd!

 

16 apr., 2024
Geblunder bij schadebehandelaar, casemanager, directielid, fraudecoördinator, expert en onderzoeker
08 mrt., 2024
Maar wél toevallig altijd in het eigen voordeel!
19 feb., 2024
Slechte service en onterecht afwijzen
31 dec., 2023
Beloften niet nakomen, steeds nieuwe trucjes om niet te hoeven betalen
07 dec., 2023
Pas als met rechtszaak wordt gedreigd wordt er ineens betaald
13 nov., 2023
Fraude-coördinator speciale zaken liegt en bedriegt
22 okt., 2023
Bedrog vlak voor de rechtszitting toegegeven
30 sep., 2023
Leugens en bedrog door expert en verzekeraar
21 aug., 2023
Opgepast voor deze discriminatieclub!
16 aug., 2023
Volmacht van ASR rommelt maar wat aan, over ruggen verzekerden
Meer posts
Share by: