Oplichtingspraktijken bij CED, Ditzo en ASR


Geplaatst in: Klachten | op 17 mei 2017 | 2 reacties.


Ik heb ruim een jaar geleden op deze website geklaagd over de behandeling van CED-Claimexperts, die in opdracht van Ditzo (ASR) probeert claims af te houden, ook als er eigenlijk gewoon dekking bestaat. Pure oplichting dus!

Inmiddels is de zaak bij het Kifid terecht gekomen en het Kifid heeft nu eindelijk óók uitspraak gedaan. De zaak was eigenlijk supersimpel en het Kifid kon in feite niet veel méér dan zeggen wat er in de wet staat, namelijk dat met eigen onvoorzichtigheid en schade tot gevolg, dat dan gewoon aansprakelijkheid bestaat.
Een zaak waarvan zelfs een leek al kan zien dat je daarvoor nu juist een aansprakelijkheidsverzekering hebt afgesloten is door CED, Ditzo en ASR zó lang afgehouden dat ik verplicht was om naar het Kifid te gaan. Ik vindt dat oplichting, als je weet hoe het zit maar je wil koste wat kost de fouten van je collega’s toedekken en je verzint smoezen om er onderuit te komen.

Dat is gebeurd door minstens vijf mensen bij CED-Claimexperts, door vier mensen bij Ditzo (waaronder de adjunct-directeur van Ditzo plús de commercieel directeur!) en vervolgens óók door de Ombudsman bij ASR. Wat die titel in vredesnaam inhoudt zou ik niet weten, maar de zaak tillen kunnen ze als de beste, van hoog tot laag!

Mensen, pas op voor deze maffia-clubs, ze gaan net zolang door tot ze door het Kifid of een rechter gedwongen worden. Ze hopen dat je het erbij laat zitten, dan lachen ze zich rot. En in hun logo durven ze dan te zetten: fatsoenlijk verzekerd!

Mark Radecke Brielle


Volgende bericht » »

Reacties

  1. Guus Beerdsen

    Bij Kifid geweest? En in het gelijkgesteld door Kifid?
    Geluksvogel!

  2. Johan Offringa

    Heel herkenbaar! Zolang in de verzekeringswereld nog dit soort maffia-achtige praktijken voorkomt durf ik met gerust hart de verzekeringsbranche eveneens te beschuldigen van witte-boorden-criminaliteit! Ook Ik wacht al jaren vergeefs op een aangifte van de verzekeraars wegens smaad… Als de assuradeuren echt zo ‘heilig’ zouden zijn als ze zich voordoen zou het toch moeten regenen van aangiften EN veroordelingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
Beschrijving
Start chat

Heeft u een vraag? Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

Vul het formulier hieronder in voordat u de chat begint.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Chat nu hier met ons

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?