Oplichtingspraktijken bij CED, Ditzo en ASR


Geplaatst in: Klachten | op 17 mei 2017 | 4 reacties.


Ik heb ruim een jaar geleden op deze website geklaagd over de behandeling van CED-Claimexperts, die in opdracht van Ditzo (ASR) probeert claims af te houden, ook als er eigenlijk gewoon dekking bestaat. Pure oplichting dus!

Inmiddels is de zaak bij het Kifid terecht gekomen en het Kifid heeft nu eindelijk óók uitspraak gedaan. De zaak was eigenlijk supersimpel en het Kifid kon in feite niet veel méér dan zeggen wat er in de wet staat, namelijk dat met eigen onvoorzichtigheid en schade tot gevolg, dat dan gewoon aansprakelijkheid bestaat.
Een zaak waarvan zelfs een leek al kan zien dat je daarvoor nu juist een aansprakelijkheidsverzekering hebt afgesloten is door CED, Ditzo en ASR zó lang afgehouden dat ik verplicht was om naar het Kifid te gaan. Ik vindt dat oplichting, als je weet hoe het zit maar je wil koste wat kost de fouten van je collega’s toedekken en je verzint smoezen om er onderuit te komen.

Dat is gebeurd door minstens vijf mensen bij CED-Claimexperts, door vier mensen bij Ditzo (waaronder de adjunct-directeur van Ditzo plús de commercieel directeur!) en vervolgens óók door de Ombudsman bij ASR. Wat die titel in vredesnaam inhoudt zou ik niet weten, maar de zaak tillen kunnen ze als de beste, van hoog tot laag!

Mensen, pas op voor deze maffia-clubs, ze gaan net zolang door tot ze door het Kifid of een rechter gedwongen worden. Ze hopen dat je het erbij laat zitten, dan lachen ze zich rot. En in hun logo durven ze dan te zetten: fatsoenlijk verzekerd!

Mark Radecke Brielle


Volgende bericht » »

Reacties

 1. Guus Beerdsen

  Bij Kifid geweest? En in het gelijkgesteld door Kifid?
  Geluksvogel!

 2. Johan Offringa

  Heel herkenbaar! Zolang in de verzekeringswereld nog dit soort maffia-achtige praktijken voorkomt durf ik met gerust hart de verzekeringsbranche eveneens te beschuldigen van witte-boorden-criminaliteit! Ook Ik wacht al jaren vergeefs op een aangifte van de verzekeraars wegens smaad… Als de assuradeuren echt zo ‘heilig’ zouden zijn als ze zich voordoen zou het toch moeten regenen van aangiften EN veroordelingen?

 3. René

  Als bedrijf zijnde kan je ongestoord misdaden begaan. De politie neemt geen aangifte aan tegen een bedrijf. Die verwijst daar de civielrechtelijke weg. En het bedrijf verwijst naar kleine lettertjes in hun statuten waarin staat dat zij niet aansprakelijk zijn voor alles wat je maar kan bedenken. Klagen bij het KIFID helpt niet want daar zijn ze zelf ere-lid van. Of voorzitter van de commissie.

 4. Joop

  Inderdaad , maffia tuig vooral daar in Capelle.
  Ik raad iedereen aan om onmiddellijk je Ditzo verzekeringen te beëindigen. Geloof me , je gaat de pottenbakker in !
  Want heb ook jaren premie betaald aan dat gajes en zit nu in de grootst mogelijke shit. Je weet pas hoe je verzekering echt werkt (of liever gezegd , niet werkt) als je
  Met een schade te maken krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.