Klachten


Lees hier klachten van consumenten over verschillende verzekeringsmaatschappijen.


ASR verliest: kosten Schadecoach...

Ik heb al eerder over deze zaak op deze website geschreven: verzekeraarklachten.nl/ervaringen-van-anderen/schandalige-vertoning-bij-asr/ Het gaat om een inboedel-schadeclaim van 25.000 euro, die al sinds september 2017 loopt en waarbij ASR mij via haar expert wilde afschepen met ruim 6.000 euro. Ik […]

Lees bericht

Verzekeraarscriminaliteit (2)

Dit bericht bevat schokkende feiten. In de laatste column schreef ik dat het Verbond van Verzekeraars fraude van verzekerden keurig bijhoudt. Omgekeerd, als verzekeraars de boel flessen, kan dat helaas niet zo simpel worden bijgehouden. In de eerste plaats niet […]

Lees bericht

Flutbeleid Promovendum

Promovendum maakt reclame voor hun autoverzekering , maar ze vertellen in hun advertentie niet dat ze je alleen maar accepteren als je de laatste 5 jaar geen schade hebt gehad. Als je daarover contact met ze opneemt wordt er gezegd: […]

Lees bericht

Doe geen zaken met...

Promovendum is een arrogante en zeer klant-onvriendelijke verzekering.Ik wou overstappen met 7 schadevrije jaren, maar dat vonden ze niet interessant genoeg en daarom werd ik geweigerd. Kennelijk ben je voor Promovendum pas interessant als je nog nooit een schade hebt […]

Lees bericht

Misleiding bij Promovendum

Ik heb al jaren een opstalverzekering bij Promovendum, ik heb nooit wat op mijn polis geclaimd bij hen. De verzekering die ik heb wordt een woonhuis all-risk polis genoemd, en dan ga je er van uit dat je toch behoorlijk […]

Lees bericht

NKC kan klant missen...

Medio 2019 een heb ik camper aangeschaft en ik heb deze vervolgens via NKC willen verzekeren. Maar kort na de aanvraag was mijn computer vast- gelopen en ik moest deze eerst laten repareren, maar daarna heb ik weer contact opgenomen […]

Lees bericht

Achmea gaat over lijken

Advocaat Hammerstein heeft voor zijn in september vorig jaar overleden klant Jacob Gelt Dekker een rechtszaak gewonnen tegen Avero Achmea. Uit het hieronder bijgevoegde vonnis blijkt dat deze verzekeraar het niet schuwt om de klant eenĀ uitkering waar hij recht op […]

Lees bericht

stiekem gedoe bij Promovendum...

Op 29 december 2019 reed ik van Onstwedde terug naar huis in Hoogeveen over de N-33, 100 km/u op de cruise control. Andere auto’s reden voor en achter mij op gepaste afstand. In een flits zag ik een kat voor […]

Lees bericht

Liegen, draaien en vertragen...

Eind 2017 ontstond er lekkage in een spouwmuur van mijn huis. Op dat moment kon ik zelf niet vaststellen wat de oorzaak hiervan was. Wel heb ik dit direct met alle gevraagde stukken gemeld bij mijn verzekering Woongarant. Er kwam […]

Lees bericht

Kifid dom of oneerlijk?

UvA en verzekeraars samen in instituut: Het Amsterdam Centre for Insurance Studies (Acis) is met ingang van deze week van start gegaan. Het onderzoekscentrum is opgericht in samenwerking met het Verbond van Verzekeraars, dat een opstartsubsidie ter beschikking heeft gesteld. […]

Lees bericht

Op de volgende pagina lees je...

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.