ASR laat verzekerde stikken


Geplaatst in: Klachten | op 29 oktober 2015 | nog geen reacties.


Ik heb een inbraak gehad en ik heb alles bij mijn verzekeraar ASR geclaimd, maar die doet niet anders dan de boel vertragen. Eerst duurt het een eeuwigheid voordat hun expert iets laat horen omdat ze mij onder het mom van regelrechte leugens als fraudeur willen bestempelen. Dan hoeven ze namelijk helemaal niks uit te keren.

Nu heb ik een eigen expert genomen maar ineens willen ze de kosten daarvan niet betalen. Zonder reden op te geven zeggen waarom zeggen ze  dat ze het niet redelijk vinden dat mijn expert er meer uren in heeft zitten dan hun eigen expert, ze blijven gewoon weigeren. Ondertussen keren ze niet uit omdat ik de gestolen zaken beter moet aantonen.  Dús heb ik weer mijn eigen deskundige nodig, maar die betalen ze niet. Nu kan ik geen kant op omdat ik zelf de kosten van mijn eigen deskundige niet kan betalen.

Ik heb ze dit vanmorgen uitgelegd, maar daarop kreeg mijn eigen expert een mailtje dat ze niet meer naar mij reageren. Ik heb zelden zo’n onbeschofte verzekering gezien en zodra deze schade afgelopen is ben ik de eerste die bij deze oplichtersbende weg is!

Als je een verzekering bij ASR hebt lopen, wees gewaarschuwd en verander van verzekering voordat je een schade hebt, want anders heb je het nakijken want ze laten ze je gewoon stikken!

R.Verstappen – Roermond


Volgende bericht » »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
Beschrijving
Start chat

Heeft u een vraag? Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

Vul het formulier hieronder in voordat u de chat begint.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Chat nu hier met ons

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?