belazerd door Dekra


Geplaatst in: Klachten | op 3 april 2017 | 5 reacties.


Mijn zoon heeft een aansprakelijkheidsverzekering bij Nationale Nederlanden lopen. Bij speelse baldadigheid waarbij een paar jongens elkaar in een zwembad duwden, heeft één van de jongens zich aan de rand van het zwembad geschaafd. Voor de zekerheid is het de volgende dag gehecht en die kosten hebben we dus bij de verzekeraar geclaimd op de aansprakelijkheidspolis.

Toen begon de ellende, we hebben 3x moeten bellen voordat ze een schadeformulier stuurden. Ze beloofden óók dat ze het per mail zouden sturen, maar niks hoor. Ijskoud sturen ze het per gewone post naar een adres waar mijn zoon niet verbleef.

Dan krijg je als de schade geregeld moet worden niet meer met de verzekeraar te maken, maar met een claim-afhandelingsbureau, in dit geval Dekra, en die verzinnen allerlei smoezen om je claim te kunnen afwijzen. Er zou opzet in het spel zijn geweest en het risico op letsel was het voorzienbare gevolg.

Tot twee keer toe (!) heb ik geprotesteerd en ik heb zelfs aangegeven dat ik juridisch advies had ingewonnen en dat Dekra onterechte argumenten gebruikte. Het hielp niks,Dekra hield tegen beter weten in voet bij stuk.

Gelukkig hebben wij op advies van dit platform Schadecoach ingeschakeld. Ook die heeft 3x moeten mailen en dreigde met een procedure maar uiteindelijk gaf Nat. Nederlanden de Schadecoach met zoveel woorden gelijk en werd alsnog aan Dekra opdracht gegeven de zaak te regelen.

Ik ben hierover zeer teleurgesteld en mijn vertrouwen in verzekeraars is ernstig geschaad. Wees gewaarschuwd: als je met Dekra te maken krijgt is het al te laat!

J. in het P.


Volgende bericht » »

Reacties

 1. Paul Kirchhoff

  Dekra in Nederland is een organisatie die van amateurisme en incompetentie aan elkaar hangt.

  Volledig onnodig prutst de regiopolitie aan het ingeslagen chssisnummer van mijn auto.
  Herstelling is perfekt mogelijk door een nieuw carrosseriedeel aan te brengen met een af fabriek ingeslagen chassisnummer.
  DEKRA expert: plaatselijk stralen, daarna grondlak en aflak aanbrengen.
  Het moet op een koopje, de juiste herstelling is twee keer zo duur.
  Ik laat mijn youngtimer taxeren door de DEKRA.
  De “expert” vraagt of er al eens iets opnieuw is gespoten aan de auto. Moet ik dat zeggen? Een goede expert kan dat zelf vaststellen.
  Het bandenprofiel wordt bekeken. Is niet nodig de banden zitten er net 200 km op. Reservewiel dan? OK, dat heeft 5 mm profiel.
  De waarde? Dat gaat de expert met zijn collega’s bespreken. Die hebben de auto niet gezien. Wat een amateurs.

 2. R oostveen

  Ik heb zelf ook grootste ellende mee gemaakt met schade expert van dekra dit was de heer de klerk heb klacht ingediend bij het nivre

 3. René

  DEKRA is een boevenbende van de bovenste plank, die door verzekeraars ingehuurd wordt om je met list en bedrog buiten spel te zetten. Ik fietste op de fietsstrook van de Dam en moest remmen voor twee voetgangers (toeristen) die overstaken door rood. Vervolgens reed de elektrische Biro Mobiel van de heer K – die te dicht achter me op de fietsstrook zat – mij en mijn fiets tot gort. Ik werd meters voortgesleept over de Damkeitjes. Mijn rugwervel kapot, met uitstraling naar mijn rechter been. Fiets Gazelle Paris total loss. De reactie van mevrouw Joanne Buitelaar van DEKRA: onze verzekerde heeft het ongeluk niet veroorzaakt, wij adviseren u dan ook om contact op te nemen met de voetgangers. Mijn god, die Joanne Buitelaar laat zich voor een klein loontje van DEKRA dwingen om mensen tot op het bot (bij mij letterlijk) te benadelen. Bah, ik moet van haar en haar werkgever DEKRA kotsen.

 4. anoniem

  dekra duurt ook heel lang hoor meer klachten ze moeten mij betalen dit duurt al 2 en een half jaar

 5. Klant

  Die Joanne Buitelaar heeft ook helemaal geen juridische kennis. Het enige wat zij doet is ‘nee’ zeggen zonder enige argumentatie. Belachelijk mens. Ze moeten haar er uit kicken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.