Inshared/DAS spelen vies spelletje over mijn rug


Geplaatst in: Klachten | op 14 maart 2018 | 2 reacties.


Bij een brandschade heeft Inshared, waar ik al mijn verzekeringen heb, van mij geeist dat mijn contraexpert bij het Nivre moest zijn ingeschreven. Maar zélf heeft ze een NIET ingeschreven expert op de zaak gezet. Deze heeft, zo bleek naderhand, gelogen over zijn inschrijving en uiteraard heeft hij de schade veel te laag vastgesteld, dat hoeft natuurlijk niet meer te verbazen. Dus ik heb helaas rechtsbijstand nodig tegen deze maffiamaatschappij.

Ik heb dus ook een rechtsbijstandverzekering bij Inshared, die wordt uitgevoerd door DAS Rechtsbijstand. Die heb ik dus ingeschakeld om tegen Inshared een procedure te beginnen. Zelden zoveel ellende meegemaakt als bij deze oplichtersbende, ik heb al eerder over DAS op dit platform geschreven: liegen en bedriegen aan de lopende band. Ik heb daarom een klacht over DAS gedeponeerd bij Inshared, want bij hén heb ik immers de polis lopen.

Je zou denken en minstens mogen eisen dat die twee onafhankelijk van elkaar werken en dat een klacht bij Inshared over DAS door de klachtenman van Inshared op onpartijdige wijze wordt behandeld. Hij deed in een brief naar mijn belangenbehartiger toe tenminste voorkomen alsof dat zo was.
Mijn belangenbehartiger vertrouwde het al niet dat de klachtenman van Inshared hetzelfde standpunt innam als de DAS, terwijl dat aantoonbaar onjuist was. Fijn als je op die manier als klant zowel door de ene verzekeraar als door de andere ronduit wordt belazerd!

Nu hebben ze een foutje gemaakt en is er een vertrouwelijke brief (tussen Inshared en DAS) in mijn digitale dossier terechtgekomen waaruit blijkt dat de DAS en Inshared onder éen hoedje spelen over de behandeling van de klacht: de klachtenman van Inshared legt zijn reactie voor aan de DAS en vraagt hem wat hij van zijn antwoord vindt. En bij dit alles staat de commercieel directeur in CC, dus die weet het en geeft aan dergelijke maffiapraktijken zijn goedkeuring!

Een vies spelletje wordt hier gespeeld, zowel door DAS als door Inshared, over MIJN rug en nota bene tot op directieniveau toe! Dit gaat deze verzekeraars een hoop geld kosten, want ze zijn nog lang niet met me klaar!

Mensen, pas op voor deze criminele verzekeraars, ze naaien je waar je bij staat!!!

Paul Kanda – Zwolle


Volgende bericht » »

Reacties

  1. petra

    ik heb ook een zaak bij DAS lopen, en ik heb daar al lange tijd een heel naar gevoel bij. Ik krijg steeds meer het idee dat ik zowel tegen de tegenpartij ook tegen mij eigen rechtsb.verzekering moet vechten. Wat een klootzakken daar!

  2. Michiel

    Het zijn allemaal boeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.