Doffe ellende Van Kampen Groep


Geplaatst in: Klachten | op 5 oktober 2018 | 1 reactie.


Ik heb mijn opstalverzekering via tussenpersoon Intergroep bij Van kampen Groep lopen, dat is een volmachtbedrijf van ASR. Begin december is er ingebroken in mijn woning. Alles is compleet geleegd, niks hebben de inbrekers laten staan. Er waren ook duidelijk braaksporen: het kozijn van de voordeur lag eraf. De expert van Dekra heeft de schade opgenomen en hij zou binnen 2 weken het rapport in orde maken, maar dat bleek een loze belofte. Na vele emails waarin de expert bleef vragen om bewijs dat de spullen er stonden en nadat ik foto’s gemaild had, vond hij het nog steeds onvoldoende. Ik moest met bonnen bewijzen dat de spullen er voorheen waren, maar, dat zal je altijd zien, helaas was ook de kast met mijn boekhouding gestolen. Maanden later had ik nog steeds geen rapport van de expert, wél een schadebedrag, maar het is geheel onduidelijk hoe hij hier bij komt. Vervolgens ontving ik van de verzekeraar VKG ineens een mail dat mijn verzekering werd opgezegd, note bene binnen een paar dagen (!), aangezien ik niet aan de polisvoorwaarden zou voldoen, mijn woning zou een recreatiewoning zijn. Ik woon echter officieel in deze woning en ik sta ook gewoon ingeschreven in de gemeente op dat adres! Ook werd mijn schade niet in behandeling genomen en ik kon dus naar een uitkering fluiten!

In plaats van dat Intergroep, de tussenpersoon, het dan voor mij opneemt, doet dit kantoor geen fluit voor je, verbazingwekkend! Ze fungeren alleen als stom doorgeefluik, van zorgplicht hebben ze nooit gehoord, óók reageren ze niet op mails. De van Kampen Groep is al net zo’n bende. Wekenlang hoor je niets van ze, aanmaningen hebben ze lak aan en ook die schoven de zaak van zich af door ineens naar de volmachtgever ASR te verwijzen. Ik ben maandenlang zonder verzekering geweest omdat ze me er dus uit gegooid hadden, wat pas is rechtgezet nadat de Schadecoach een directieklacht had gedeponeerd, maar ook dat duurde eeuwen.

Onwelwillend, ongemanierd, slordig en nonchalant, dát is de van Kampen groep, pas er voor op! En voor Intergroep geldt hetzelfde, het scheelt ze allemaal niks, fatsoenlijk reageren ho maar! De lezer is gewaarschuwd!

Toen de rekening van Schadecoach kwam wilden ze eerst alleen de eerste rekening betalen en moest er over de laatste rekening ook nog worden aangemaand. Ze lopen dus eerst de kantjes eraf, en vervolgens willen ze je laten zitten met kosten van een belangenbehartiger. Wat een bende daar! Ik ben weg daar, ze zoeken het maar fijn uit! Lachwekkend is hun logo: “service en zekerheid”, ik weet nu wat voor onzin dat is!

N. v. Z – Baarle Nassau


Volgende bericht » »

Reacties

  1. Michiel

    Vkg/asr is een kwaadaardige combinatie.
    Schadecoach heeft mij bijgestaan bij een waterschade in 2015 en dat is met succes afgerond, maar niet dankzij de arrogante ,onwelwillende houding van de schadebehandelaars en experts, welke zo partijdig als de pest zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.