promovendum bedriegt verzekerden


Geplaatst in: Klachten | op 20 juni 2018 | 3 reacties.


Ik heb een aansprakelijkheidsverzekering bij Promovendum en ik heb daar een claim neergelegd omdat ik per ongeluk op een contactlens van mijn buurvrouw ben gestapt. Een aansprakelijkheidsverzekering heb ik voor gevallen die elk mens kunnen overkomen en bedenken: voor onhandigheden en ongelukken.
Als daarbij de spullen van een ander worden beschadigd, gaat ieder zinnig mens ervan uit dat de verzekering die schade vergoedt en je verwacht dan niet dat ze dan met smoezen komt om onder de schade, hoe klein ook, uit te komen.

Let wel: het gaat maar om 180 euro, maar zélfs bij dergelijke bedragen probeert Promovendum je kennelijk af te schepen met de drogreden dat ik niet aansprakelijk ben omdat het een ongelukkige samenloop van omstandigheden betreft. Maar als je de spullen van een ander beschadigt pleeg je een inbreuk op het gebruiksrecht van een anders eigendom, dat is dus niet anders dan een onrechtmatige daad, zoals ik inmiddels weet.

Maar Promovendum beroept zich ijskoud op artikelen uit het BW en jurisprudentie over de toepasselijkheid van een onrechtmatige daad en draait het dan zó dat ik niet aansprakelijk ben; zo kun je iedere AVP-claim wel afwijzen. Ik snap niet dat ze adverteren dat je hoger opgeleid moet zijn om je bij hen te kunnen verzekeren.

Zelfs een leek snapt dat je in mijn geval aansprakelijk bent, maar bij Promovendum doen ze liever aan “hogere juridische wijsheid”, bah! Ze moesten zich schamen daar! Bij zo’n verzekeraar ben ik snel weg, de lezers zijn gewaarschuwd; ik heb er nu spijt van dat ik destijds al mijn verzekeringen bij Promovendum heb ondergebracht, maar overweeg nu ze bij een andere verzekeraar onder te brengen. Op deze website lees ik ook nog een ander verhaal over Promovendum; ook daaruit blijkt dat dit geen betrouwbare verzekeraar is!


Volgende bericht » »

Reacties

 1. Promovendum

  Beste heer/ mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te vernemen dat u deze ervaring met ons heeft gehad.
  Wij adviseren u om telefonisch contact op te nemen met ons om de situatie te bespreken. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 078 648 13 18. Wij helpen u graag.

  Groeten,
  Promovendum

 2. F. Goodarz

  Uit mijn ervaring zijn geen enkele verzekeraars betrouwbaar!

 3. Jojan O.

  De corrupte verzekeringswereld is maffia-gerelateerd. Vooral waar het gaat om grotere schaden als bijv. letselschade haalt men alles uit de kast om maar niet te hoeven uitkeren. De politiek zwijgt over deze witte boorden criminaliteit pro forma. Ik verwacht nu een aangifte van het Verbond van Verzekeraars: ( kom op Verbond! Redt je heilige reputatie) ‘Verdachte’ is Johan Offringa, genoegzaam bekend bij bepaalde verzekeraars….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
Beschrijving
Start chat

Heeft u een vraag? Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

Vul het formulier hieronder in voordat u de chat begint.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Chat nu hier met ons

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?