Flutbeleid Promovendum


Geplaatst in: Klachten | op 26 juli 2020 | nog geen reacties.


Promovendum maakt reclame voor hun autoverzekering , maar ze vertellen in hun advertentie niet dat ze je alleen maar accepteren als je de laatste 5 jaar geen schade hebt gehad. Als je daarover contact met ze opneemt wordt er gezegd: dat staat in onze voorwaarden, maar nergens in hun voorwaarden staat daar iets over geschreven. Ik heb dat goed nagelezen en iedereen kan dat controleren, want ze hebben hun voorwaarden op hun website staan.

Zó wil ik ook wel verzekeraar spelen: ik wil alleen mensen verzekeren die geen schadeverleden hebben, en hebben ze dat wél, dan gaan ze maar naar een andere maatschappij.

Ik heb nu gelukkig de diverse verhalen over Promovendum gelezen en ik ben blij dat ik er nog net op tijd achtergekomen ben. Ik houd er niet van als een verzekering allerlei negatieve en geniepige randvoorwaarden heeft waar je pas achter komt als je verder met ze wil, of als een keer een schade hebt waar je zelf niet om vraagt. Dán liever meer betalen, als bij een verzekering zitten die alleen maar aan zichzelf denkt!

A. Koridon


Volgende bericht » »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.