Promovendum Kruidenierspraktijken met pet op van schadehulpservice


Geplaatst in: Klachten | op 15 juli 2019 | nog geen reacties.


Ik heb per ongeluk een auto van iemand anders beschadigd, dus ik heb dat geval op mijn aansprakelijkheidspolis bij Promovendum geclaimd. De gedupeerde heeft me daarvoor een rekening overhandigd van de reparatie en een factuur van buitengerechtelijke kosten. Deze factuur was opgesteld aan de hand van de Staffel Voorwerk II, en deze staffel (voor Buitengerechtelijke kosten) is door de Hoge Raad opgemaakt.

Als de stukken bij Promovendum binnen zijn, zet een schadebehandelaar van Promovendum ineens een andere pet op, en gebruikt ze een emailadres van een Stichting Schadehulpservice.

Vervolgens regelt de zogenaamde “schadehulpservice” de reparatiekosten rechtstreeks met de gedupeerde, maar als het om de factuur van de buitengerechtelijke kosten gaat wil ze het tarief van de Hoge Raad niet accepteren omdat dat niet redelijk is. Ze wil daarvan een paar tientjes vergoeden, dus nu komt er nog een bedrag van 144 euro voor mijn rekening.

Dus als je verzekerd bent bij Promovendum, betalen ze over mijn rug minder aan buitengerechtelijke kosten, zodat ik die nu zelf moet bijpassen! Een reden daarvoor kunnen ze uiteraard niet geven, maar de kijken gewoon of je ermee genoegen neemt.

Wegwezen bij deze boevenclub, je wordt genaaid waar je bijstaat! Er staan veel meer klachten op deze site heb ik gezien en op andere klachtensites staan ze zeer negatief bekend. Ze zijn met mij nog niet klaar, dus dit gaat zeker een staartje krijgen.

G.A. R.. te Amersfoort


Volgende bericht » »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
Beschrijving
Start chat

Heeft u een vraag? Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

Vul het formulier hieronder in voordat u de chat begint.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Chat nu hier met ons

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?