Yarden: knollen voor citroenen


Geplaatst in: KlachtenNieuws | op 2 juli 2019 | 1 reactie.


Klanten die bij Yarden een uitvaartverzekering hebben lopen en daar goed verzekerd dachten te zijn, komen van een koude kermis thuis. Zij moeten nu behoorlijke bedragen bijbetalen terwijl zij wél premie daarvoor hebben betaald.

Een groep verzekerden krijgt vandaag een brief daarover. Alle kostenstijgingen in de toekomst komen voor rekening van de klant en niet meer voor Yarden. De ingreep vindt plaats bij pakketpolissen met vaste premie, die een verzorgde uitvaart bieden, in plaats van een geldbedrag waarmee je een uitvaart koopt.

Als je in 2030 een uitvaart zou hebben en de prijzen stijgen jaarlijks met 1,75 procent, dan kan een klant daar niet meer dezelfde uitvaart voor krijgen. Gemiddeld is de polis nog steeds 3200 euro waard, maar de uitvaart kost tegen die tijd 3873 euro. Nabestaanden kunnen dan kiezen tussen bijbetalen of een deel van de uitvaart schrappen, bijvoorbeeld de volgwagen of andere zaken.

Op die manier hebben verzekerden het nakijken want het is een eenzijdige wijziging van de voorwaarden.


Volgende bericht » »

Reacties

  1. Tony Visker

    Yarden pleegt contractbreuk en dat behoeven de gedupeerden niet te accepteren. Zodra een juridische groepsprocedure wordt gestart, doe ik mee en ik hoop veel andere gedupeerden ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.