Achmea Rechtsbijstand kan niet tegen verlies


Geplaatst in: Klachten | op 16 april 2019 | 2 reacties.


 Ik heb omdat ik het niet met hun uitleg van de zaak eens was een second opinion bij SAR aangevraagd en gekregen. Dan wordt de zaak door een externe advocaat beoordeeld. In deze second opinion is SAR in het ongelijk gesteld. Nu laat SAR niets meer van zich horen ondanks diverse verzoeken van mij om de zaak door een deskundige te laten behandelen. Kunnen ze daar niet tegen hun verlies?

Ik vind het al een slechte zaak als ik eerst moet vechten bij Achmea rechtsbijstand om mijn gelijk te halen, maar vervolgens laten ze je ijskoud stikken!

J. Meijers


Volgende bericht » »

Reacties

 1. Stichting Achmea Rechtsbijstand

  Beste mevrouw Meijers,
  Vervelend om te horen dat u niet voldoende op te hoogte bent van de voortgang van uw zaak.
  Ik zorg ervoor dat u vandaag een reactie op uw e-mail ontvangt.

 2. Guus Beerdsen

  Het is bij alle verzekeringsmaatschappijen hetzelfde.
  Op 24 april keek ik naar het programma Radar op tv.
  Hier werd weer eens een verzekeringsprobleem aan de orde gesteld tussen een klant en ABN-AMRO verzekeringen. Het betreft inderdaad een ander soort zaak maar de begeleiding bij het opstellen, begeleiding en afwikkeling van de verzekering komt in feite op hetzelfde neer.
  In het verweer, hetgeen in deze en mijn zaak werd gegeven door advokaat Hendrik Jan Bos, werden woorden gebruikt die in mijn zaak ook diréct van toepassing kunnen zijn. Ik noem er een paar t.w.: misleidende constructies, ranzige producten, onduidelijkheid, verzekering dient voor de klant in dienst te staan, Kifid is (misschien) leuk voor de kleine schadebedragen waarbij de klant dan nog een fooi mee krijgt, Kifid is als een slager die zijn eigen vlees keurt (al zal men anders beweren).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.