ASR verliest: kosten Schadecoach redelijk.


Geplaatst in: Klachten | op 14 augustus 2020 | 1 reactie.


Ik heb al eerder over deze zaak op deze website geschreven: verzekeraarklachten.nl/ervaringen-van-anderen/schandalige-vertoning-bij-asr/

Het gaat om een inboedel-schadeclaim van 25.000 euro, die al sinds september 2017 loopt en waarbij ASR mij via haar expert wilde afschepen met ruim 6.000 euro. Ik werd dus maar liefst met 19.000 euro bij de neus genomen! De 25.000 heeft ASR eind maart 2019 -dus 2 jaar na dato- betaald, maar niet eerder dan nadat er arbitrage had plaatsgehad; dit omdat de expert van ASR oneerlijk was, de feiten verdraaide en op alle fronten tegenwerkte. Uiteindelijk wilde ASR dus ook de expertisekosten van mijn contra-expert weer niet betalen, waardoor ik gedwongen was om naar de rechter te stappen.

Ook tijdens de rechtszaak verzon ASR allerhande smoezen die de zaak totaal niet raakten, enkel om Schadecoach in een kwaad daglicht te stellen. 

Hoewel de rechter aantoonbaar fouten heeft gemaakt en blijkt dat hij stukken niet goed heeft gelezen, staat er wél in het vonnis dat aan het verweer (lees: de leugens) van ASR voorbij wordt gegaan. ASR heeft de zaak op alle punten verloren en zij is veroordeeld om € 6.350 aan kosten van Schadecoach te betalen, plus de proceskosten, plus de wettelijke rente.

Doordat de expert en de schadebehandelaar van ASR van meet af aan alles hebben laten sloffen ben ik op een maand na, nu dus 3 jaar verder! Zó gaat ASR dus met schades om, alleen maar om niet te hoeven betalen.

Ik ben uiteraard allang weg bij deze maatschappij, ik plaats dit bericht vooral ter waarschuwing. 

Tenslotte  grote waardering voor Schadecoach, door wiens niet aflatende bijstand ik deze zaak tot een goed einde heb kunnen brengen. Dat was me anders nooit gelukt, en dan zouden de boeven bij ASR dus fijn in hun vuistje hebben gelachen!

Ook betekent de support van Schadecoach een mentale ondersteuning, want je kunt je niet voorstellen hoe je je genaaid en machteloos voelt als een verzekeraar zo crimineel handelt!

Henk

(gegevens bij redactie bekend)


Volgende bericht » »

Reacties

  1. Rik van den Ende

    Goed werk Schadecoach 👍💪

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.