Ned.Volmachtbedrijf op zwarte lijst


Geplaatst in: Klachten | op 2 maart 2019 | nog geen reacties.


Mijn aanvraag voor een rechtsbijstandsverzekering bij het Ned. Volmachtbedrijf is afgewezen, nota bene terwijl ik eerlijk had gemeld dat ik momenteel een lopend conflict heb en dat ik wist dat daar ik natuurlijk geen bijstand voor kon vragen, een brandend huis kan je immers ook niet verzekeren.

Ik heb ooit eens een fotocamera en een slaapzak geclaimd, ik ben bijna 45. Nu zijn dus mijn gegevens die ik in goed vertrouwen heb afgegeven kennelijk doorgespeeld en die worden nu tegen me gebruikt. Ik voel me onnodig en onterecht zwart gemaakt en ik vraag me af of ik mij zo überhaupt wel ergens kan verzekeren.

Ik kreeg trouwens wél een tijdelijke polis maar de gegevens waren fout ingevuld, vervolgens heb ik die verbeterd teruggezonden. Spreekt voor zich dat als ik keurig uitleg dat er een lopend conflict is, dat ik die vraag niet met ‘nee’ beantwoord en ook bij mijn claims stond alles naar waarheid ingevuld.

De verzekeraar heeft me om niet gespecificeerde redenen afgewezen én in het incidentenregister geschreven. Ik vind dat niet kunnen bij een aanvraag. Ik wil verwijderd worden uit die zwarte lijst, het Nederlands Volmachtbedrijf kan daar beter op worden gezet!

S. van Rijn


Volgende bericht » »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.