Promovendum fraudeert


Geplaatst in: Klachten | op 21 november 2019 | 1 reactie.


ik heb een inboedelverzekering afgesloten bij Promovendum, en nu heb ik een inbraak gehad. Ik heb dus alles zo goed en kwaad als dat kon als schade opgegeven, ik zit niet zo in elkaar dat ik er dan een slaatje uit wil slaan. Als het maar een beetje redelijk is kan er al mee akkoord gaan. Maar bij het inventariseren en bij het opsturen van zoveel mogelijk bewijsmateriaal heb ik me vergist met het opsturen van een bon, althans, ik heb om de waarde ervan aan te geven, een bon gestuurd van een aankoop die niet door mijzelf was gedaan en dan is de expert van Promovendum er als de kippen bij om meteen er maar meteen van uit te gaan dat ik de opzet had om ze te bedriegen om zodoende een hogere uitkering te krijgen. Erg flauw en wantrouwend.

Ik heb dat gewoon eerlijk uitgelegd, ik ben geen expert en geen deskundige, Weet ik precies wat nodig is en wat ze wél en niet van me verlangen? Ik heb nog nooit een inbraak gehad, en mijn hoofd staat al helemaal niet naar dat soort vervelende dingen. Ik heb het naar beste (ge)weten gedaan, en nou pinnen ze me er op vast.

Ze zeggen nu: omdat ik een onjuiste opgave heb gedaan keren we niet uit. Maar wat blijkt: dat die reden niet wordt genoemd in de polisvoorwaarden. Dus om die reden mogen ze niet de uitkering weigeren, want dat is geen genoemde uitsluitingsgrond.

Wat doen ze vervolgens? Ze gooien me óók uit de verzekering. Ook dát mag niet, want dat mag volgens de voorwaarden alléén als ik met kwade opzet gefraudeerd zou hebben, dus als ik bewust de boel zou hebben getild!

Ik heb ondertussen veel over Promovendum gelezen, op deze website en op klachtenkompas en het blijkt dat deze verzekeraar nota bene ZELF fraudeert met polisvoorwaarden en ze lichten ook een pootje met de wettelijke regels!

Dus oppassen en vooral wegwezen als je bij Promovendum verzekerd bent, want ze zijn alles behalve klantvriendelijk. Als je ellende met ze hebt, kun je alleen maar naar de rechter om je recht te halen, want bij het Verbond van verzekeraars zijn ze niet aangesloten. Een groepje verzekeringscriminelen!

Bibi Goossen


Volgende bericht » »

Reacties

  1. Michiel

    Je moet meteen bij het melden van de schade zelf deskundige inschakelen(een betrouwbare) anders loop je constant tegen dit soort zaken aan. Het is een hele nare wereld van de dames en heren verzekeraars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.