DITkanZO toch niet?

mrt. 29, 2012

Op 13 December 2011 liep een mevrouw per ongeluk tegen mijn nieuwe scooter op waardoor deze kwam te vallen en er schade ontstond. Zij melde dit bij haar verzekering Ditzo en zei dat het wel goed zou komen.
Pas op 7 maart JL kwam er een reaktie van Ditzo middels een email, of ik mijn rekeningnr wilde geven dit heb ik direct 7 maart gedaan.
Nu is het 30 maart en ik heb inmiddels wel 5 keer gebeld naar Ditzo en elke keer werd mij de belofte gedaan dat zij zouden terug bellen dat is tot op heden niet gebeurd. Ook is tot op heden nog niet tot betaling over gegaan.
Elke keer als ik bel zeggen zij dat ze er nog naar moesten kijken en inmiddels zijn we 3,5 maand verder en gebeurt er nog steeds niets. Mijn nieuwe scooter begint nu te roesten op de beschadiging.
Mensen verzeker je nooit bij Ditzo als je geen boze mensen aan je deur wilt hebben. als je eens schade veroorzaakt ben je  zwaar de pineut.
Ik ben niet zo dat ik snel boos ben op mensen maar dit is gewoon te belachelijk voor woorden.  ik ga morgen maar bij die dame die de schade veroorzaakt heeft langs om bij haar dan maar het geld op te halen, want bij Ditzo is het een jaren plan… dan kijkt zij maar hoe ze het bij haar verzekering Ditzo terug krijgt. Ditzo moest zich doodschamen.

02 mei, 2024
Kwalijke praktijken, manipulatie, leugen en bedrog.
27 apr., 2024
Wegwezen als je daar verzekerd bent, ze doen niets voor je!
16 apr., 2024
Geblunder bij schadebehandelaar, casemanager, directielid, fraudecoördinator, expert en onderzoeker
21 mrt., 2024
Onbetrouwbaar en onprofessioneel handelen over rug van de klant
08 mrt., 2024
Maar wél toevallig altijd in het eigen voordeel!
19 feb., 2024
Slechte service en onterecht afwijzen
14 jan., 2024
Meest slechte verzekeraar die er bestaat!
31 dec., 2023
Beloften niet nakomen, steeds nieuwe trucjes om niet te hoeven betalen
07 dec., 2023
Pas als met rechtszaak wordt gedreigd wordt er ineens betaald
13 nov., 2023
Fraude-coördinator speciale zaken liegt en bedriegt
Meer posts
Share by: