Promovendum belazert de boel


Geplaatst in: Nieuws | op 14 april 2020 | nog geen reacties.


Op zijn Hollands gezegd komt het daarop neer in uitspraak 2020-294 die het Kifid heeft gedaan. Het Kifid is een soort rechtbank voor financiële dienstverleners. De uitspraak is in het uitsprakenregister op de website van het Kifid te vinden.

Uit de uitspraak blijkt dat deze verzekeraar er van alles aan heeft gedaan om de klant tegen te werken en smoezen heeft gebruikt om maar niet te hoeven uitkeren: het zou volgens de polisvoorwaarden geen ernstige aandoening zijn, de klant zou niet hebben willen meewerken. In de beoordeling van dit specifieke geval maakt het Kifid gehakt van de argumenten van Promovendum en concludeert: “dat Promovendum toerekenbaar is tekortgeschoten in de nakoming van zijn verbintenissen uit de verzekeringsovereenkomst.”

Op ons platform wordt regelmatig gewaarschuwd voor de praktijken van deze met goedkope tarieven schermende verzekeringsclub: Promovendum, National Academic en Academica. Laat u niet verleiden door de prijs, want goedkoop is duurkoop. U kunt beter elders het dubbele betalen dan dat u de helft voor niets betaalt omdat uw schade onterecht wordt afgewezen.

Alle drie de namen betreffen één kantoor (het C.A.K) wat verschillende petten op heeft. Hoewel zij doen voorkomen van wel, hebben ze geen officiële klachtenprocedure en degenen die de klachten behandelen zijn dezelfde personen als die de schade behandelen: een wassen neus dus. Schadebehandelaars zetten in voorkomende zaken de pet op die hen past, en de onderneming Schadehulpservice aan wie ze de schades zogenaamd hebben uitbesteed, valt ook onder hetzelfde CAK.

In het uitsprakenregister op de website van het Kifid (Promovendum via de zoekbalk) is te zien dat het overgrote deel van de uitspraken in het nadeel van Promovendum uitvalt. Dat is bij geen enkele verzekeraar zo!

Via de zoekbalk op deze website -zie rechts hiernaast- kunt u meer vinden over deze verzekeraar, die NIET is aangesloten bij het Verbond van Verzekeraars. U kunt als verzekerde daarom niet op de regelgeving terugvallen die wél voor alle andere verzekeraars geldt. De (hoog opgeleide) lezer is gewaarschuwd!Volgende bericht » »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.