WAARSCHUWING: Teken nooit verklaringen!

feb. 26, 2011

Door een aantal ervaringen, opgedaan in de praktijk door Schadecoach.com, wordt een dringende waarschuwing afgegeven. Schadecoach.com heeft VerzekeraarKlachten.nl verzocht dit openbaar te maken.
Als u een schade hebt waarbij een onderzoeksbureau wordt ingeschakeld, dan zal de onderzoeker aansturen op een verklaring die van uw handtekening wordt voorzien. Ze doen zich altijd voor als uiterst begrijpend, zijn erg vriendelijk, benadrukken altijd dat uw belang voorop staat en dat ze er nimmer op uit zijn om u een hak te zetten. Maar ondertussen zijn ze bezig het gesprek een bepaalde kant op te sturen. Ze zetten dit vervolgens in een verklaring en zullen u vragen om na doorlezing uw handtekening te zetten. In de tussentijd echter beschouwen ze u als verdachte en zijn ze bezig zoveel mogelijk tegenstrijdige informatie te verzamelen tegen u waar u dan alleen nog maar uw handtekening hoeft te zetten.
Wat dan zwaar onderbelicht is dat van alle informatie die u hebt gegeven tijdens het gesprek in de verklaring een samenvatting wordt gegeven, waardoor de informatie een heel andere lading kan krijgen. U heeft dit niet door omdat u alles wat gezegd is nog in uw hoofd heeft zitten. Maar als een rechter drie jaar na dato op alleen de verklaring met uw handtekening eronder moet beslissen zonder het hele gesprek eromheen, dan krijgt u ineens de schijn tegen.
De bedoeling van uw handtekening is dat de maatschappij het (manipulatief) gestelde in de verklaring niet meer hoeft te bewijzen. Ze kunnen het door u zelf verstrekte bewijs (doch zonder het onbewijsbare van het hele gesprek zelf) als bewijs in hun voordeel gebruiken en bewijst u maar eens dat het niet juist is weergegeven. Uw handtekening staat er immers onder?
Vandaar deze waarschuwing. Als dit u overkomt, zet dan NOOIT uw handtekening. Ze zullen gaan paaien, ze zullen op uw gemoed in gaan werken, ze zullen zeggen dat u toch niets te verbergen heeft, ze zullen de wereld aan excuses verzinnen, maar in Nederland hoeft een verdachte (want dat bent u) niet aan zijn eigen veroordeling mee te werken.

 

Dus blijf simpelweg weigeren en schakel onmiddelijk een eigen deskundige zoals Schadecoach.com in en machtig deze om namens u het gesprek te begeleiden. Het levert u zeer zeker aan het eind van de rit voordeel op. Vertrouw niemand die door de maatschappij wordt gestuurd. Dit zijn wolven in schaapskleren met een vlijmscherp gebit en grote nagels.

Graag ontvangt Verzekeraarklachten.nl reacties van mensen die dit is overkomen.

Vriendelijke groet

 

De webmaster.

02 mei, 2024
Kwalijke praktijken, manipulatie, leugen en bedrog.
27 apr., 2024
Wegwezen als je daar verzekerd bent, ze doen niets voor je!
16 apr., 2024
Geblunder bij schadebehandelaar, casemanager, directielid, fraudecoördinator, expert en onderzoeker
21 mrt., 2024
Onbetrouwbaar en onprofessioneel handelen over rug van de klant
08 mrt., 2024
Maar wél toevallig altijd in het eigen voordeel!
19 feb., 2024
Slechte service en onterecht afwijzen
14 jan., 2024
Meest slechte verzekeraar die er bestaat!
31 dec., 2023
Beloften niet nakomen, steeds nieuwe trucjes om niet te hoeven betalen
07 dec., 2023
Pas als met rechtszaak wordt gedreigd wordt er ineens betaald
13 nov., 2023
Fraude-coördinator speciale zaken liegt en bedriegt
Meer posts
Share by: