Warrige registratie schadevrije jaren doolhof voor iedereen

mrt. 23, 2013

Een verzekerde plaatste  in september jl. onderstaande klacht:

Met mijn verzekeraar heb ik de afgelopen jaren diverse malen problemen gehad met de schadevrije jaren, en steeds in mijn nadeel. Omdat ik dat beu was ben ik per 1 maart 2012 van verzekering veranderd.
Vandaag, 6 sept 2012, kreeg ik van de nieuwe verzekeraar een bericht dat de schadevrije jaren waren aangepast. Bij bestudering bleek dat ongeveer 1/4 deel van de schadevrije jaren waren verdwenen.
De nieuwe verzekeraar gebeld en die deelde mee dat e.e.a. conform roy data zou zijn. De behandelende persoon las voor wat er in roy data stond. Daarop met centraal beheer gebeld en om uitleg gevraagd.
Na het doorworstelen van een heel menu en uitleg geven zei de dame aan de telefoon: hee wat is hier gebeurd, een ogenblikje…..
Vervolgens heb ik 10 minuten in de wacht gestaan en kwam er uiteindelijk een meneer aan de lijn die op een vrij botte wijze vragen aan mij begon te stellen. Ik heb toen gezegd dat ik gewoon een antwoord wenste, waarop hij doodleuk zei dat alles best wel goed in roy data zou staan. Dat ik zo lang had moeten wachten boeide hem niet.

Vervolgens de nieuwe verzekeraar gebeld die constateerde dat alles nu goed in roy data stond. Dus tijdens dat lange wachten had Centraal Beheer klaarblijkelijk de melding aangepast.
Ik vind het stuitend en tekenend voor de mentaliteit van de verzekeraar dat op dergelijke manier met een klacht wordt omgegaan. En het was al de zoveelste keer dat er iets niet klopte met de schadevrije jaren. Ik vraag me af hoeveel mensen op die manier door Centraal Beheer benadeeld zijn zonder het te merken……

02 mei, 2024
Kwalijke praktijken, manipulatie, leugen en bedrog.
27 apr., 2024
Wegwezen als je daar verzekerd bent, ze doen niets voor je!
16 apr., 2024
Geblunder bij schadebehandelaar, casemanager, directielid, fraudecoördinator, expert en onderzoeker
21 mrt., 2024
Onbetrouwbaar en onprofessioneel handelen over rug van de klant
08 mrt., 2024
Maar wél toevallig altijd in het eigen voordeel!
19 feb., 2024
Slechte service en onterecht afwijzen
14 jan., 2024
Meest slechte verzekeraar die er bestaat!
31 dec., 2023
Beloften niet nakomen, steeds nieuwe trucjes om niet te hoeven betalen
07 dec., 2023
Pas als met rechtszaak wordt gedreigd wordt er ineens betaald
13 nov., 2023
Fraude-coördinator speciale zaken liegt en bedriegt
Meer posts
Share by: