Waardeloos keurmerk Centraal Beheer


Geplaatst in: Klachten | op 26 juli 2018 | nog geen reacties.


Ik heb een aanvraag gedaan voor een autoverzekering bij Centraal Beheer. Daarbij heb ik alles keurig ingevuld en ik heb ook aangekruist dat een andere verzekeringsmaatschappij mij eerder een verzekering had opgezegd. Dat ging toen mis omdat ik de fout maakte om niet schriftelijk te werken maar het telefonisch te doen. Als je dan later zegt dat je een schorsing hebt doorgegeven hebt en ze zeggen dat ze niks hebben ontvangen heb je geen poot om op te staan. Ik heb toen vanwege die schorsing niet meer betaald en dan gooien ze je uit de verzekering.

Dus ik wil nu alles fatsoenlijk vastgelegd hebben zodat ik later met bewijzen kan komen als er wat fout gaat. Ik hoefde op het aanvraagformulier van CB geen reden van de eerdere opzegging op te geven, maar een paar dagen later kreeg ik een mail van CB om ze te bellen want ze wilden meer informatie. Ik heb ze toen gewoon gevraagd dat ze hun vragen per mail zouden stellen, zó ingewikkeld was het niet, maar dat wilden ze niet. Ze wilden ook niet zeggen waaróm ze niet per mail wilden communiceren. Dan krijg je als klant toch wel een vreemd gevoel. Pas na drie mails van mijn kant kwamen ze met de onzin dat het misschien gevoelige informatie betrof en daarom kon het niet per mail. Flauwekul natuurlijk, alsof je via de telefoon wél precies weet met wie je spreekt! Ik heb 2x geschreven dat ik een klacht indien, maar dat wordt gewoon genegeerd! Hoezo helder communiceren?

Waar ben ik toen achter gekomen ? Centraal Beheer schermt met het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Dat krijg je zogenaamd alleen als je het belang van je klant centraal stelt en als je helder communiceert. Nou, dan moet je dus niet bij Centraal Beheer zijn! Als ze zo stiekem doen en niks per mail willen vastleggen krijg je meteen al het gevoel dat ze je bij een eventuele schade later een oor aan willen naaien! Een keurmerk stelt dus niks voor, want van helder communiceren hebben ze nog nooit gehoord! In hun reclame zeggen ze dat ze aan alles hebben gedacht, maar kennelijk niet aan wat het Keurmerk ze voorschrijft.

Den Haag, M. Leiwakabessy


Volgende bericht » »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
Beschrijving
Start chat

Heeft u een vraag? Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

Vul het formulier hieronder in voordat u de chat begint.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Chat nu hier met ons

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?