Aegon terechtgewezen door Ombudsman Schadeverzekeringen


Geplaatst in: Nieuws | op 17 april 2018 | 2 reacties.


De Ombudsman Schadeverzekeringen heeft zojuist voor de tweede maal een uitspraak gedaan, nu tegen Aegon.

Aegon wordt in de uitspraak aanbevolen alsnog tot regeling over te gaan bij een waterschade welke zij eerder had afgewezen omdat de verzekerde zelf de schadeoorzaak had opgezocht en had ontdekt. Toen de verzekerde in het kader van beredding de zaken had opgeruimd kon volgens Aegon de schadeoorzaak niet meer worden vastgesteld en daarmee zou verzekerde Aegon in haar belangen hebben geschaad.

Echter tijdens contra-expertise -die door Aegon steevast werd geweigerd- kwam naar voren dat Aegon verderop in het proces wél van een gedekte gebeurtenis uitging en was zij uiteindelijk bereid een klein deel van de schade te vergoeden. De kosten van de contra wilde Aegon niet vergoeden.

Uit het dossier blijkt verder dat de directiesecretaresse van Aegon haar excuses aanbiedt voor het negeren van een cessie, maar dat de directeur van Aegon enkele weken later stelt dat de cessie niet rechtsgeldig is. Tenslotte blijkt dat Aegon niet meer op zaak wil reageren.

De Ombudsman merkt op dat Aegon haar verzekerde het recht ontzegt om de schade tweezijdig vast te stellen en verzoekt Aegon haar standpunt te verlaten om niet meer te reageren.


Volgende bericht » »

Reacties

  1. Rick Jansen

    Ze maken er zelf zo’n bende van, dat ze vervolgens maar niet meer reageren. Erg jammer als je dan duur betaalde klant van Aegon bent. Zetten zichzelf niet positief in de kijker.

  2. E.L.H Berger

    In principe geldt: alle schadeclaims afwijzen, (Dat krijgt elke medewerker te horen) pas als de rechter er aan te pas komt, en die geeft de claimer gelijk, dan betalen ze nog niet uit. Ze gaan in hoger beroep, om vanwege de lange tijdsspanne, (je kunt de behandeling een hoger beroep jaren uitstellen) de moed eruit te halen. Tegelijkertijd met het aanhangig maken is het gewenst om ook een Kifid en ombudsman procedure te starten. Bijna alle verzekeringsmaatschappijen zijn immers oplichters. Je betaalt een premie voor gebakken lucht. Ik heb het nu over aansprakelijkheidsverzekering voor advocaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
Beschrijving
Start chat

Heeft u een vraag? Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

Vul het formulier hieronder in voordat u de chat begint.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Chat nu hier met ons

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?