Promovendum bijna failliet?


Geplaatst in: Klachten | op 4 november 2018 | 1 reactie.


Ik heb een autoverzekering bij Promovendum lopen. Terwijl ik normaal altijd alles op papier ontvang krijg ik op 22 oktober jl. zomaar een e-mailbericht van Promovendum, dat zij de autopremie per 1 november verhogen van 59 euro naar 143 euro. Dit bericht zag ik na een aantal dagen per toeval en inmiddels was het geld ook al van mijn rekening afgeschreven. Dit is nu echter een absurde stijging van bijna 250%!

De prolongatiedatum van mij polis is pas in maart 2019, maar dat incasseren ze dus al in oktober 2018! En dan willen ze kennelijk niet eerst met je overleggen of je het er mee eens bent, nee, gewoon botweg in je strot duwen en stiekem maar hopen dat je ermee akkoord gaat. Vreemd dat een verzekeraar die hoger opgeleiden tot haar klantenkring rekent zó met haar klanten omgaat. Onbewust vraag je ze af of ze daar geldproblemen hebben, dat ze zó onwijs vroeg de premie van je rekening incasseren… Ik waarschuw maar….

Abbas Ilyas


Volgende bericht » »

Reacties

 1. Promovendum

  Beste heer Ilyas,

  Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het vervelend om te vernemen dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Een van onze collega’s neemt vandaag contact met u op om de klacht te bespreken.

  Door een efficiënte bedrijfsvoering en de keuze voor onze doelgroep hebben wij een aanpassing lang kunnen tegenhouden. Toch ontkomen ook wij uiteindelijk niet aan een premie-aanpassing voor uw autoverzekering. Ondanks deze wijziging blijft uw autopremie nog steeds zeer voordelig. Ook uw andere voordelen blijven bestaan.

  Vriendelijke groet,
  Promovendum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verzekeraarklachten.nl - Kompas in verzekeringsland.

0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
Beschrijving
Start chat

Heeft u een vraag? Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

Vul het formulier hieronder in voordat u de chat begint.

Naam
* E-mail
* Onderwerp
Chat nu hier met ons

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?